Wellness

Már az ókori rómaiak számára sem volt ismeretlen a wellness fogalma, még ha nem is ezzel a kifejezéssel illették a fürdőkben eltöltött, testet és lelket felfrissítő kikapcsolódást. Napjainkban a „wellness” hallatán leginkább a különféle wellness hétvégék vagy szállodák jutnak eszünkbe, amelyeknek elengedhetetlen kellékei a különféle medencék, szaunák, sószobák stb.

Pihenésre mindenkinek szüksége van, ez fokozottan igaz azokra, akik modern, pörgős, életvitelt folytatnak. A túlhajszoltságnak igenis gátat kell szabni, olyan tevékenységek közbeiktatása révén, amelyek által nem csak fizikailag, de szellemileg is feltöltődhetünk, hogy aztán a munka világában visszatérve jobban teljesítsünk.

Cégünk vállalja szállodák teljes körű wellness szolgáltatásához szükséges helységek kialakítását, ill. egyedi bútorokkal való berendezést, hogy a vendégek számára minél pihentetőbb és emlékezetesebb élményt jelentsen az ott eltöltött idő.

Milyen wellness helységek kialakítását vállaljuk?

  • Méregtelenítő kúrákhoz kiváló megoldás lehet a szauna építés. Megrendelőink különböző típusú szaunáink közül válogathatnak. Legyen az finn, infra- vagy kombiszauna, számunkra nincs kivitelezhetetlen elképzelés. Cégünk már több mint tíz éve, megbízható szakembergárdával foglalkozik szaunák kiépítésével is.
  • Elsősorban légúti megbetegedések kezelésére, de stressz oldásra is kiválóan alkalmasak sószobáink, amelyek kialakítását természetesen nem csak wellness szállodákba ajánljuk. Sószobát szinte bárhol kialakíthatunk az adott helység lehetőségeihez mérten.
  • Az uszodatechnika kivitelezését is bátran ránk bízhatja, az elmúlt évek során számtalan partner számára alakítottunk ki medencéket.

Megrendelőink döntésében szín-, anyag- és alkatrész katalógussal segítünk. Igény eseté látványtervet is készítünk.

Tudnivalók a wellness helyiségek kialakításáról

A wellness szolgáltatások rendkívül népszerűek a pihenni vágyók körében, hiszen nem csak testileg töltődhetünk fel egy relaxálással töltött nap vagy hétvége után, hanem lelkileg is. A vendégek fejében különböző elképzelés él a wellnessről, és azokról a berendezésekről, amelyek hozzátartoznak a kényeztető szolgáltatásokhoz, ezért érdemes sokszínű lehetőségeket biztosítani.

A wellness helyiségek kialakítása során nem maradhat ki a szauna építés, így a leendő vendégek mindenképp számíthatnak a méregtelenítés lehetőségére. A szaunákból különböző típusok állnak rendelkezésre, melyek közül a finn szauna a legnépszerűbb, a vendégek jelentős része ezt szeretné kipróbálni.

Nagyon fontos a harmonikus színek használata a wellness helyiségek kialakítása során! A lehetőségek sokfélesége vonzza az érdeklődőket, a kellemes atmoszféra pedig visszatérő vendégeket eredményezhet. A relaxációhoz elengedhetetlen a nyugodt környezet, melyet a színek játékával fokozhatunk, így például remek design szauna születhet.

Ossza meg velünk ötleteit, és kérje szakembereink segítségét a wellness helyiségek kialakításához!