Bútorok

Cégünk vállalja otthonok, irodák, szállodák berendezéseinek tervezését, gyártását. Megrendelőink biztosak lehetnek abban, hogy nem csak nagy szakértelemmel, hanem az alapanyagok gondos kiválasztásával is hozzájárulunk elképzeléseik megvalósításához.Legyen szó beépített konyhabútorról, üzleti vagy irodai berendezésekről, lépcsőkről, belső ajtókról, mi megtervezzük és kivitelezzük azt.

Milyen bútorok érhetőek el kínálatunkból?

  • Teljesen egyedi bútorokat tervezünk, ill. gyártunk, azokat tökéletesen ügyfeleink igényeire szabva, hogy minél jobban érezzék magukat otthonukban avagy munkakörnyezetükben.
  • Megrendelőinknek bármilyen bútort el tudunk készíteni, amit a belsőépítész vagy a megrendelő megálmodott: beépített konyhabútorok, gardróbszekrények (nyíló vagy tolóajtós kivitelben), hálószobabútorok, nappali bútorok, fürdőszobaszekrények, iroda és üzletberendezések, továbbá különféle mobil bútorok és kiegészítők (álmennyezetek, faburkolatok stb.).

Hogyan zajlik az egyedi bútorok gyártása?

  • Bútorainkat mindig helyszíni felmérés alapján készülnek. Az árajánlatot pedig az előzetes vázlatrajzok (alaprajzok és nézeti rajzok) állítjuk ki. Az ajánlathoz igény szerint látványtervet is mellékletünk.
  • Műhelyünkben korszerű gépek és technológia alkalmazásával készítjük el az egyedi bútorokat a megrendelő igényeinek megfelelő alapanyagokból, legyen szó laminált bőtorlap, furnérozott bútorlap vagy akár tömörfa alapanyag felhasználásáról.
  • A furnérozott és a tömörfa bútorokat a kiválasztott színminta szerint pácoljuk, lakkozzuk, festjük vagy olajozzuk.
  • Élettartam garanciát biztosítunk az általunk használt kivetőpántokra és fiókcsúsztatókra.

Bízza profikra a bútorgyártást!

A bútoráruházak kínálatában számos olyan darabot találhatunk, melyek biztosan remek darabok, és stílusukban vagy épp méretükben pont megfelelnek, de valami kompromisszummal mindig szembe kell, hogy nézzünk az ilyen darabok esetében, mindig van legalább egy apró tényező, ami lerombolja a tökéletes összképet.

Ha a megfelelő cégre bízzuk az egyedi bútor tervezést, akkor nem kell a kompromisszumoktól tartanunk, hiszen minden négyzetcentiméterre pontosan olyan lesz az elkészült design bútornak, amilyenre mindig is vágytunk. Persze nem csak otthoni felhasználásra kiválóak az egyedi bútorok, hanem a különböző üzleti célokra is. Gondolva itt recepciós pultokra, bárpultokra és alapvetően bármire, amit szeretnénk, hogy pontosan megfeleljen az adott célnak, a vállalkozásunk arculatának vagy a stílusunknak.

Bízza ránk az egyedi bútor tervezést és a kivitelezést is, ha azt szeretné, hogy az Ön által használt bútorok tökéletesen megfeleljenek azoknak a követelményeknek, amiket elvár ezektől! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeinken!

Unalmas, sablonos, fantáziátlan? Az egyedi bútor készítésben ilyen nem létezik!

Az egyediség mindenképpen értéket képvisel napjainkban, ez pedig sokféle formát ölthet, sokféle módon megnyilvánulhat. A bútorok esetében is választhatjuk az egyedi bútor készítést, és magunk mögött hagyhatjuk a tucatot, a klisés megoldásokat, hiszen egy egyedi bútor több, mint egy érdekes darab, ez teljes egészében a miénk. Olyan berendezési tárgy, ami minket tükröz, a mi ízlésünkről mesél, ami stílusában, megjelenésében, minden porcikájában egyszeri és megismételhetetlen.

Pedig csak berendezésekről van szó, mondhatnánk, mégis mennyi mindent lehet kihozni az egyedi bútor készítésből! Ha mindegy lenne, nem fordítanánk akkora gondot a nappali, a hálószoba vagy a konyha berendezésére. De egyáltalán nem hagy hidegen senkit az, hogy mire teszi le a müzlis tálat, hová állítja az olvasó lámpát, mire akasztja a kalapját.

Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg egyedi bútor készítéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat! Ha úgy dönt, hogy személyre szabott bútort szeretne, ossza meg velünk elképzeléseit és kérjen árajánlatot elérhetőségeinken!