Szauna

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend az finn gyökerekig visszavezethető szaunázás. Ezen szokás egyre szélesebb körben való elterjedése érhető, hiszen azon kívül, hogy rendkívül hatékony méregtelenítő módszer, a szauna használata igazi felüdülés testnek és léleknek. Egy jól kiépített szauna sokáig szolgálhatja ezt a célt ezért is érdemes minket felkeresnie.

Az alábbi szaunafajták építését vállaljuk:

 • Finn szauna
 • Infraszauna
 • Kombiszauna
 • Kültéri szaunaház
 • Minden szauna kivitelezése egyéni tervezés alapján történik, az ügyféllel minden tekintetben együttműködve.

Miben tér el az infraszauna a finn szaunától?

 • A hagyományos finn szaunát a kabin levegőjét felmelegítve használhatjuk, míg az infraszauna esetében nem a forró levegő, hanem az infrasugarak segítségével érjük el az izzasztó, méregtelenítő hatást.
 • A hagyományos szaunában keletkező túlzott hőemelkedést nem mindenki viseli el, ennek komolyabb oka is lehet, hiszen ezen tradicionális szauna használata kifejezetten kerülendő kisgyermek, valamint szív- és érrendszeri megbetegedésben szenvedőket. Ezzel szemben az infraszaunát minden további nélkül bárki használhatja.
 • Felhívjuk megrendelőink figyelmét, hogy a szauna típus kiválasztása előtt keresse fel kezelő orvosát!
 • A finn szaunák jellemzően nagyobb helyet igényelnek, így értelem szerűen a felfűtésük is több időt és energiát igényel. Amennyiben otthonában ilyen szaunát szeretne, az általában az elektromos hálózat három fázisúvá való átalakításával jár. Finn szaunáink kályhái 6kW-os teljesítményűek.
 • Az 1,35 – 2,7 kW-os teljesítményű infraszaunáink kiépítése viszont csak egy szabad aljzatot igényel.

Mit jelent a kombiszauna?

 • Nem árulunk zsákbamacskát, a kombiszauna egyszerűen a finn és az infraszauna kombinációja, ez azt jelenti, hogy infrasugárzók is találhatóak bennük.
 • A kombiszauna vásárlásával megoldhatjuk finn vagy infraszauna vásárlásával kapcsolatos dilemmánkat.

Miért érdemes szaunába fektetnie?

A szaunázás pozitív élettani hatásait már évszázadok óta ismeri, és alkalmazza az emberiség. Segít a méregtelenítésben, pozitív hatással van a bőrre és az anyagcserére, és nem utolsó sorban remek stressz oldó lehet a mindennapokban.

Pontosan ezért, ha hotelt üzemeltetünk, esetleg otthonunkban is élvezni szeretnénk a szaunák adta előnyöket, érdemes lehet befektetnünk egy ilyenbe! Hotelünkben vagy panziónkban idővel garantáltan megtérül egy szauna építése, ha saját használatra szeretnénk egyet, akkor pedig sosem látott kényeztető pihenésben lehet részünk bármikor, amikor csak kedvünk és időnk engedi! Ugyanakkor nem mindegy, hogy kire bízzuk ezt a feladatot, hiszen fontos, hogy szaunánk megbízható legyen, minőségi anyagokból épüljön, és a legutolsó négyzetcentiméterig egyedi, exkluzív hatást keltsen!

Bízza ránk a szauna építést, és meggyőző referenciáink mellett garantáljuk, hogy pontosan azt fogja kapni, amit elvár egy design szaunától! Kérdéseivel keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken!

Vonzó új szolgáltatás: a szauna

Szeretné valamilyen módon még vonzóbbá tenni panzióját, hotelét, apartmanját? Olyan lehetőséggel bővítené a szolgáltatásait, amivel népszerűbbé válhat a szállást, kikapcszauna építéssolódást kereső vendégek körében? Gondolt már a szaunára?

Keressen minket bizalommal szauna gyártással kapcsolatban, és ruházzon be egy nívós wellness szolgáltatásra, amivel emelheti a szállás színvonalát! Miért éri meg a szaunát választani? Hosszú évek óta foglalkozunk szauna gyártással, így biztosan állíthatjuk, hogy erre mindig van kereslet.

Ki ne szeretne egy kicsit megpihenni a kellemes forróságban, kikapcsolni, elfelejteni a napi problémákat és csak magára, a relaxálásra koncentrálni? Amellett, hogy a szaunázás ideális módja a lazításnak, nem elhanyagolhatóak a szervezetre gyakorolt jótékony hatásai sem. A rendszeres szauna látogatással méregtelenítjük a szervezetünket, erősítjük az immunrendszert, szebbé válik a bőr, javul a keringés, de izomláz ellen is hatásos.

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot tőlünk szauna gyártással kapcsolatban!